Made with your own love!

maandag 26 januari 2015

Moodboard 'Warme wollige dekens'

Wat is er lekkerder dan met dit weer weg te kruipen onder een deken met een goed boek en een bakje thee?! Dat boek heb ik deze week maar ingeruild voor breinaalden en een haakpen en heel veel wol en zpaghetti. Het is namelijk een van de nieuwe DIY van deze week.
Om vast in de stemming te komen heb ik dit moodboard gemaakt zodat jullie ook gemotiveerd raken om de breinaalden en haakpen weer eens opzoeken.

Ben je helemaal geen breier of haker? Geen nood, ik ben dat ook niet. Maar na het zien van deze plaatjes wilde ik toch wel snel aan de slag. Want ze zijn niet alleen heerlijk om onder weg te kruipen, maar ook leuk om op te stapelen en ergens neer te leggen. Wil je snel resultaat ga dan met een haakpen en grove wol of zpaghetti aan de slag. Heb je wat meer geduld pak dan een mooie fijne wol en breinaalden.
Gebruik je ze alleen voor de sier dan hoef je natuurlijk geen lappen van 2 bij 2 meter te haken of te breien. Een halve meter bij 1 meter is dan al genoeg om leuk op te vouwen en neer te leggen. Zo zie je maar... weinig moeite, groots resultaat!

Natuurlijk kun je ook zelf 1 plaid haken/breien en wat andere plaids kopen (Ikea heeft hele mooie plaids in zachte tinten en ook nog eens een zacht prijsje!). Maar wat is het leuk wanneer iemand je verteld dat die plaids zo leuk staan en jij kunt zeggen dat ze made with your own love zijn!

Later deze week volgt uiteraard het resultaat van deze DIY (het is er gelukkig het weer voor!) en deze is dan ook gelijk gecombineerd met de tweede DIY van deze week, all made with your own love!
Klik hier voor het resultaat! :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten