Made with your own love!

dinsdag 13 januari 2015

Moodboard 'Kitchen'

Een mooie, landelijke woonkeuken. Er zijn veel mensen die dit willen, maar die het lastig vinden om dit voor elkaar te krijgen. Toch is dit met een aantal (goedkope) accessoires en ingrepen  makkelijk te realiseren.
 
- Berg je houten pollepels, spatels etc. niet meer op in de la, maar koop hier een mooie pot of kan voor. Gebruik je ze niet? Toch mooi voor het landelijke gevoel.
 
- Koop een aantal snijplanken van verschillende houtsoorten. Zet deze bij elkaar. Ook leuk om te gebruiken op een verjaardag voor het rondgaan met hapjes.
 
- Bevestig één of meerdere planken aan je keukenwand. Hierop kun je wat servies neerzetten. Zet voor een mooi effect twee verschillende kleuren bij elkaar, bijvoorbeeld wit en grijs.
 
- Voorraad mag gezien worden! Gebruik hiervoor grote glazen potten. Je kunt hier suiker, verschillende soorten pasta en rijst in doen. Juist door te combineren met verschillende maten potten creëer je een speels effect.
 
- Maak een stukje muur vrij voor een eigen krijtbord. Hierop kun je een boodschappenlijstje schrijven of een leuke spreuk. Het is even oefenen, maar het geeft wel een stoer effect!
 
- Gebruik verse kruiden. Niet alleen heerlijk voor door het eten, maar ook mooi in een pot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten