Made with your own love!

maandag 23 maart 2015

Buy with your own love - Dine & Wine

Dit keer in Buy with your own love!: Dine & Wine!
Een gezellig diner met vrienden of familie waarbij je natafelt met een lekker wijntje. Dan wil je natuurlijk lekker en comfortabel zitten en een gezellige sfeer hebben! Een mooie eetkamertafel en goede stoelen is dan een must. De prijs is geen reden om het te laten; Ikea en marktplaats bieden hierbij uitkomst! Voor een prikje kun je dan iets moois op de kop tikken!

En wees natuurlijk creatief! Liever geen stoffen stoelen, omdat je bang bent voor vlekken of omdat ze gewoon weg te duur zijn? Ga dan voor hout en ook gelijk voor budgetproof. Koop een leuke houten stoel, bij Ikea al voor 55 Euro,  en plak hier een mooie tekst op de rugleuning. Goedkoop, uniek en in je eigen stijl! Voor de durfals: koop verschillende houten stoelen (marktplaats/kringloop) en verf deze in het wit of in pastelkleuren (klinkt gewaagd, maar geeft je eethoek wel echt een oppepper!). Mooie kussentjes erop en klaar!
 
Je tafel kun je mooi aankleden door drinken in glazen kannen te presenteren, je gewone bestek eens te vervangen voor een houten versie en een stel mooie servetten. Ook een aantal mooie placemats zorgen voor een aangekleed geheel. Deze kun je heel makkelijk maken van linnen en kant. Klik hier voor voorbeelden en hoe je deze makkelijk kunt maken!
 
Proost & Bon Appetit!
 
Heb jij iets waar je al lange tijd naar op zoek bent of kun je wel wat inspiratie voor een bepaald voorwerp gebruiken? Stuur dan een mail naar jacolienebeyer@gmail.com en je ziet het binnenkort terug in Buy with your own love!
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten