Made with your own love!

dinsdag 2 juni 2015

Gifts for teachers - De makkelijkste en leukste ideeën op een rij!

Aangezien ik ook in het onderwijs gewerkt heb, vind ik wel dat ik er over mee mag praten: kadootjes voor de juf aan het einde van het jaar! Voor de kinderen leuk om te geven, voor de juf nog leuker om te krijgen. Vaak is na de laatste dag van het schooljaar je voorraad badschuim weer aangevuld en hoef je voorlopig ook geen chocola meer in huis te halen. Of je die badschuim krijgt omdat je je dat jaar aardig in het zweet hebt gewerkt of omdat het gewoon het meest makkelijke kadootje is laten we maar even in het midden... ;-)

Natuurlijk weet ik ook dat het kadootje helemaal geen verplicht nummer is, maar veel ouders (en vooral kinderen!) vinden het toch leuk om iets te geven. Gewoon iets kleins, om te bedanken voor het jaar dat juf of meester jouw koter onder de duim heeft gehouden en (hopelijk...) iets bij heeft gebracht. Maar vergeet dit jaar dan even de badschuim en chocola en ga voor iets origineels. Of in ieder geval een originele verpakking! Iets kleins, waar jij of je kind even lekker aan kan knutselen en waar juf weer erg blij mee is! Daarom wat leuke ideeën op een rij! (Ideeën komen van Pinterest)

Een paperbag waar jij in een handomdraai een uiltje van tovert. Met de tekst 'thanks for making me wiser!' maak je het helemaal. Handig: je kunt er van alles instoppen. Ook die geliefde fles badschuim, maar de verpakking is natuurlijk een stuk origineler!

Of wat dacht je van een glazen weckpot? Je kunt hier heel veel variaties mee maken. Vul hem met drop en zet op een labeltje: 't zit d'rop!. Ook leuk om te vullen met dropkrijtjes. Qua kosten even duur als de badschuim en voor de juf een welkome afwisseling met de chocola! ;-) En om bij de glazen weckpot te blijven: vul deze met thee en je hebt de liefste juffenthee!

Ga je toch liever voor de chocola? Kies dan de Merci! Simpeler kan het niet en gegarandeerd succes! Of de Chokotoff, want de meester is zo tof! Award er op met 'voor de tofste meester!' en je bent klaar.

En als laatste, voor als je echt aan de slag wilt, een bloempot schilderen. Verf de onderkant met krijtverf en de bovenste rand met gele verf. Teken daar met watervaste stift een liniaal op. Met krijt zet je op het onderste gedeelte 'Thank you for helping me grow!'. Leuk plantje er in en je hebt een super origineel kado.

Zoek je nog labeltjes om kan en klaar uit te printen? Hier vind je er een aantal. Hoe makkelijk wil je het hebben? Veel succes en alvast namens alle juffen en meesters van Nederland: Bedankt! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten