Made with your own love!

maandag 18 mei 2015

Lang leve Ikea! - Ikeahacks

Ikea... wie kent het niet? Vroeger misschien een meubelgigant waar je het idee had dat je vooral niet iets moest kopen als je er langer mee wilde doen. Maar tegenwoordig hartstikke hip! Bijna iedereen heeft wel iets in huis van Ikea en we kunnen gewoon niet meer zonder. Van een lamp tot een keukenmes en van handdoeken tot bedden: Ikea heeft het! En lekker betaalbaar! Okee, je moet er even moeite voor doen. Alles naar huis slepen en in elkaar zetten, maar dan heb je daarna best leuke spulletjes!

Maar ja, wij creabea's willen het zo graag lekker zelf doen. En daar valt het zelf in elkaar zetten natuurlijk niet onder, want daar hebben we manlief voor... ;-) Nee, het moet net iets anders dan anders. We willen een origineel huisje, originele spulletjes en het liefst zelf een beetje knutselen. We struinen er rommelmarkten en de kringloop voor af om met de meest leuke vondsten te komen die vervolgens te prooi vallen aan muurvuller, dipdye en de verfkwast. Maar Ikea mag voortaan best mee doen in dit rijtje. Ze hebben betaalbare leuke spullen die je prima zelf kunt pimpen. Zelf ben ik weg van de bank die je kunt maken van een boekenkast! Super leuk voor aan de eetkamertafel en ook nog eens handig omdat je alle onnodige rommel in dozen kan doen!
Daarom de leukste ideeën op een rij. De ideeën komen van Pinterest, maar staan hier voor jou vast overzichtelijk op een rij! Ikea: we komen er aan!!
How to take two bookshelves and make them into a wall unitIKEA Hacks you have to see to believe! diyready.com #diy #furniture #diyprojects #ikea10 Totally Ingenious, Ridiculously Stylish IKEA Hacks // Live Simply by Annie20 Creative Furniture Hacks :: Turn a bookshelf into a cute storage bench!
Updated Ikea kitchen cart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten