Made with your own love!

woensdag 24 februari 2016

Bloomingville made my day!

Soms heb je van die dagen dan heb je gewoon een beetje extra geluk! Een paar dagen terug zag ik deze theepot bij iemand op Instagram voorbijkomen. Bleek een giveaway te zijn van el_kedageenfeestje in samenwerking met livvlifestyle. Vond hem zo leuk dat ik ook maar gelijk de foto gedeeld heb. En wat denk je?! Had ik hem nog gewonnen ook! Voortaan drink ik dus helemaal in stijl thee met deze super leuke theepot van Bloomingville!
Zo'n leuke theepot maakt me dan gelijk nieuwsgierig wat voor mooie spulletjes Bloomingville nog meer heeft. Online even de spring/summer catalogus van Bloomingville opgezocht (die vind je hier!) En ik kan je vertellen daar wordt je best wel hebberig van ;-).
Waarschijnlijk komen meerdere van de volgende dingen wel op mijn verlanglijstje te staan... :)

Ps. Alle onderstaande afbeeldingen komen uit de spring/summer catalogus van Bloomingville! Er staan mooie afbeeldingen in en je doet er een hoop inspiratie op! Aanrader dus! :)
Enjoy life... valt er meer te zeggen?
 
 Met dit vrolijke servies is iedere maaltijd een feestje :) Fijn, want ze hebben het in verschillende kleuren, prints en stijlen! Er zit dus altijd wel iets voor je bij!!

Op zo'n bed met al die fijne materialen kun je heerlijk uitrusten... Vooral het plaid met visgraatmotief is bij mij favoriet!
 

Mijn handdoeken en theedoeken zijn er wel aan toe om vervangen te worden. Op de wishlist dus! ;-)
 

Verschillende kleuren, prints, materialen en formaten zorgen voor een speels geheel. De varianten met kurk zijn lekker stoer! 


Al vaker ook bij andere merken gezien, maar ze blijven leuk: houten huisjes met een decoratie item.

 Als wij ooit een nieuwe badkamer krijgen en we hebben de ruimte...
 
Verschillende lijsten bij elkaar zijn zo leuk! En extra leuk dat je de inhoud ervan makkelijk wisselt!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten