Made with your own love!

maandag 16 november 2015

Hopemade - Shop for life... and make a smile! It's Hopemade!

Hopemade... weer eens wat anders dan Made with your own love!. Het is minstens net zo gaaf en we kunnen het wel plaatsen onder Shop with your own love!. Hopemade heeft namelijk de hipste en leukste kadootjes. Om jezelf te verwennen of om weg te geven. En, niet onbelangrijk, ze zijn eerlijk gemaakt!

De producten van Hopemade worden gemaakt in Albanië. Hopemade werkt hier samen met Seed of Hope. Zij werken aan een structurele oplossing van armoede. Dit doen ze door werkgelegenheid te creëren. De producten worden gemaakt met een behoorlijk portie vakmanschap, liefde en kwaliteit. Hopemade probeert zo goed mogelijk aan te sluiten op de Albanese ambachten. Mensen daar zijn bijvoorbeeld waanzinnig goed in haken. Hopemade steekt dit dan in een Westers jasje zodat het aantrekkelijk wordt om hier te verkopen.

De producten zien er hip en eigentijds uit. Neem bijvoorbeeld de productlijn flessenwerk. Jij hebt nooit meer twee verschillende flessen zeep en afwasmiddel naast elkaar staan, want met deze bij elkaar passende flessen maak je jouw keuken helemaal af! :-)

Ik vind het een onwijs goed initiatief en het is zeker de moeite waard om eens even in hun webshop rond te neuzen. Het leuke is dat ze blijven ontwikkelen, dus nieuwe productlijnen staan zeker al weer in de planning! Dus neem gauw een kijkje op www.hopemade.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten